Algemene voorwaarden Emerald Golf Events
 

Professionals. Amateurs. Samen.

Emerald Golf Events organiseert al sinds 1999 de Dutch Pro-Am in Ireland. Dit is een zeer populair en uniek evenement waarvoor jaarlijks in september circa 12 teams naar de mooiste golfoorden in Ierland reizen. Een team bestaat uit een professional en drie amateurs.

In 2013 zal de 15e editie van de Dutch Pro-Am terugkeren naar het meest zuidelijke deel van Ierland, Co. Cork. Vanaf woensdag 18 september t/m zondag 22 september zullen de teams een onvergetelijke reis maken met verblijf in het Castlerosse Hotel & Golf Resort. Er zal gegolfd worden op de Irish Open baan van Killarney Golf & Fishing Club (Killeen Course), op Dooks Golf Club en op één van Tiger's favorieten, Waterville Golf Links.

Wilt u meer weten over de Dutch Pro-Am? Wilt u samen met vrienden, collega’s of relaties deelnemen aan dit vierdaagse golftreffen? Via onderstaand formulier maakt u uw interesse kenbaar. Wij zullen u vervolgens vrijblijvend informeren. Maar u bent gewaarschuwd: wie eenmaal het genoegen kent van deelname aan de Dutch Pro-Am, is verslaafd voor het leven...

Informatie Dutch Pro-Am 2013
deelnameformulier